Ahmeti: Arbër Xhaferi nuk u vlerësua kur ishte gjallë

 

Ali Ahmeti, kryetar i BDI’së në rrëfimin për Zona Express flet edhe për mosvlerësimin e figurës së Arbër Xhaferit në të gjallë të tij.

 

“Një e keqe është të shqiptarët, që ne njerëzit i vlerësojmë pasi vdesin. Njerëzit duhet të vlerësohen sa janë gjallë. Njerëzit duhet të nderohen edhe sa janë gjallë për punët e tyre, për veprimtaritë e tyre që bëjnë. Kur të vdesin:, thotë Ahmeti.

Zona Express përgatitet nga Gazeta Express dhe transmetohet në RTV Dukagjini.

Ali AhmetiArbër Xhaferi