Ahmeti bombën ja lash Ivanovit ama fitilin e kam unë

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti sonte në ZigZag në Tv Art u shpreh se bombën ia dha presidentit Ivanov ama fitlilin e ka me vete.

“Bombën ia dhash Ivanovit ama fitilin e kam unë” u shpreh Ahmeti

Ai gjithashtu tregoi se kush e çoi të takojë Ivanovin.

“Në një takim me ambasadorin e SHBA-së, më tha që të takojë Ivanovin ku unë i dhashë dorën ambsadorit

Në këtë situatë duhet të jemi të dobishëm që mos të pësojnë asë shqiptarët as maqedonasit dhe kështu vendosa që të takojë Ivanovin.

Veprova me kokë të ftohtë, por ka situata që veprojë me kokë të ftohtë dhe zemër të zjartë. ” u shpreh Ahmeti