Ahmeti dhe Zaev fillojnë takimin që do ta përcaktojë formatin e ri qeverisës

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti arrijnë para selisë së LSDM-së në Bihaqka-Shkup. Ndryshe mbrëmë Kryesia Qendrore e BDI-së dha mbështetje për propozimin e liderit Ahmeti për katër minsitri dhe dy zëvendëskryeministra.