Ahmeti i këndon Zaevit këngën e Adel ” Hello Zoki kako si” (VIDEO)

Maqedonasit tallen me Ali Ahmetin dhe Zoran Zavein duke ju kushtuar këngë për mallin e kualicion të pa bëre për 8 vite.

Në linkun më poshtë mund të dëgjoni këngën: