AHMETI NGUSHËLLON FAMILJEN E RAMIZ KELMENDIT

Me dhimbje të thellë mësova për ndarjen nga jeta të mikut tim, njeriut të letrave dhe të proceseve shoqërore, kontribuuesit të madh në lëvizjet çlirimtare, Ramiz Kelmendit. Njerëz si ti, i dashur Ramiz, me cilësitë më të mira të bashkuara tek një njeri, lavdinë dhe mirënjohjen i kanë plotësisht të merituara. Fort e dashura familja Kelmendi, më lejoni që bashkë me ngushëllimet e mia, t’Ju përcjell edhe ndjenjën e miqësisë më të sinqertë.