AHMETI: Shqiptarët kanë humbur 9 mandate

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti në konferencën për shtyp që mbajti sonte në selinën e partisë në Reçicë, theksoi se shqiptarët në këto zgjedhje humbën rreth 9 mandate.

“BDI-ja do të jetë e vendosur në doktrinën e vet që ka paraqitur në Republikën e Maqedonisë.

BDI do punojë që ky vend do të shkojë drejt stabiliteteti të plotë, BDI-ja nuk ndryshon kursin e vet, por fortë do të punojë që kursi ynë të jetësohet dhe të materializohet, kursi euroatlantik vendi ynë e ka vendin ne BE dhe NATO, sigurisht ne edhe më tej do te jemi gardian të MO-së do të punojmë për marrëdhënië të mira etnike, do të punojmë të rriten vlerat në arsim dhe shëndëtësi, prandaj BDI nuk e humb orientimin”, theksoi Ahmeti.

Ai më tej gjatë fjalimit të tij theksoi se BDI-ja, sigurisht që do te jëtë faktor vendimtar, se kush do të marë përgjëgjësin të drejtoj proceset ne nuk do të luhatemi nga qëndrimi jonë dhe do të jemi më të fortë tek qëllimet që i kemi vënë vetes, tha ai.

“Falënderoj të gjitha shtabet dhe të gjitha ata që kanë votuar BDi të gjitha aktiviasta që kanë kontribuar kaq të ngarkuar dhe të politizuar mes shqiptarëve por edhe të tjerëve”, tha Ahmeti.