Ahmeti: Sonte shtrohet sofra e madhe në Tetovë

Bashkimi Demokratik për Integrim sonte mbajti tubimin përmbyllës në Tetovë, para të pranishmëve foli lideri i kësaj partie Ali Ahmeti i cili tha se sonte shtrohet sofra e madhe në Tetovë, njofton TetovaSot.

“Sonte sofra e madhe shtrohet në Tetovë, e cila pret shqiptarët nga lindja në Manastir dhe në Dibër e përëndim, pret shqiptarët nga Struga në jug, Kumanova në veri…, theksoi Ahmeti.