Ahmeti uron Trampin: Zoti e bekoftë miqësinë shqiptaro-amerikane

Më lejoni ju lutem që në emër të të gjithë neve pranë Bashkimit Demokratik për Integrim si dhe në emrin tim personal, të përcjell urimet më të mira për presidentin e dyzet e pestë të SHBA-ve , z. Donald Trump, bashkë me shprehjen e konsideratës tonë më të lartë.
Duke i uruar shëndet në sukses në detyrën e re Presidentit Trump, mbetemi besimplotë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të vazhdojnë të jenë partner strategjik i Maqedonisë, Shqiptarëve dhe Ballkanit në rrugëtimin tonë të pandalshëm euro-atlantik.
Njëkohësisht, më lejoni të shpreh konsideratën tonë edhe për ish administratën e Presidentit Obama dhe për kontributin e tyre të madh në vendin tonë dhe për shqiptarët në përgjithësi.
Zoti e bekoftë miqësinë shqiptaro-amerikane.
Zoti e bekoftë popullin Amerikan.
Lajme të ngjashme
Kryetari Ahmeti takon Kryetarin e LSDMsë, Zoran Zaev
Komunikatë nga kabineti i Kryetarit të BDI-së
Kryetari Ahmeti takon Ambasadorin Reka: Deklarata, produkt i përbashkët nga platformat tona zgjedhore
Kryetari Ahmeti takon ambasadoren e Gjermanisë, Kristinë Althauser
BDI: Përdorimi i gjuhës shqipe e bënë shoqerinë më të fortë, më të bashkuar dhe më të qëndrueshme
Ja qëndrimet që morri Kryesia Qëndrore e BDI-së
Elezi: U siguruan edhe 14 milion denarë për nxitjen e zhvillimit lokal dhe rajonal
Ademi – Ameti: Edhe një projekt madhor për Kumanovën. Ajo kap shumën mbi 1 milion euro
Deklarata e përbashkët e partive politike shqiptare në Republikën e Maqedonisë
Urimi i Kryetarit Ahmeti me rastin e Krishtlindjeve