Aja Sofia do te rikthehet ne Xhami

 

Disa qindra musliman nga nje grup proqeveritar, me lutje para Aja Sofia ne Stamboll, mundohen qe te ndikojne qe ndertesa e njohur e Aja Sofia perseri te shendrohet ne xhami. Aja sofia sot njihet si nje nga objektetet me te bukura boterore dhe eshte ne mbrojtje te Unescos./Antpress

ikoni