Akademi perkujtimore me rastin e vdekjes se Isa Lika komandant Iliri

Sot ne ambientet e amfitetatrit te universitetit te Tetoves ne keto çaste mbahet akademi perkujtimore me rastin  e 10 vjetorit te vdekejs se Isa Lika komandant Iliri. Isa Lika ishte komandant ne brigaden 122 “Mujdin Aliu” te ushtrise çlirimtare kombetare. Ne fillim u mbajten homazhe tek varri i Komandant Ilirit dhe me pas eshte duke vazhduar akademia perkujtimore ku te pranishem jane miq, bashkeluftetare dhe politikan nga vendi dhe rajoni./A14725647_992442854217624_3035061650965044494_nntpress