Akrepi, shenja e ditës

Hëna të bën sot më të gjallëruar. Ajo që të mban buzëqeshjen në fytyrë është situata sentimentale dhe romantike.

Partneri të jep vëmendjen që dëshiron, duke të bërë të ndjehesh e dashuruar.

Në fushën e punës po kërkon të gjesh zgjidhje për të rritur të ardhurat, dhe me Jupiterin afër teje, nuk të mungon pak fat i papritur.