aksina ‘Diteper’ do të merret në moshën 6 vjeçare

Vaksina DITEPER për fëmijët në Maqedoni do të merret në moshën gjashtë vjeçare, dhe jo në moshën 4 vjeçare, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ndryshimet e reja me vaksinat polivalente, në vend të moshës katër vjeçare, vaksina DI TE PER do ta marrin në moshën 6 vjeçare, kështu gjatë ditarit të lajmeve të Kanal 5, ka theksuar mjekja Jovanka Kosotovska. /Telegrafi/