Aksion gueril kundër Gruevskit në Vallandovë

Sonte në Vallandovë, OBRM-PDUKM ka mbajtur tubim, ku një grup i të rinjbe të pakënaqur nga Vallandova, i pakënaqur nga politikat e partisë në pushtet dhe eksodit masiv të emigrimit të të rinjve nga Vallandova, kanë bërë një aksion gueril ku me parulla kanë përcjellur mesazhin e mëposhtëm: “Nuk ka ndihmë të vërtetë nga llambat tuaja, kur këtu nuk ndriçojnë fëmijët tonë”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Parullat me një mesazh ishin të vendosura në bulevardin ku kaloi Nikolla Gruevski.

parulla-ne-vallandove-kunder-gruevskit