Aksioni për pastrimin e deponive të egra vazhdon edhe në mbrëmje.

img_1234 img_1235img_1237Aksioni për pastrimin e deponive të egra vazhdon edhe në mbrëmje.
Në kuadër të fushatës tradicionale që ka ndërmarë ministrija e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor gjatë mbrëmjes së sotme ka vazhduar pastrimi i deponisë së egër në hyrje të Tetovës.Në këtë aksion mer pjesë Ministria e Ekologjisë në bashkëpunim me NPK Tetovë.
Mbeturinat do të dërgohen në deponine rajonale Rusino.
Aksioni do të vazhdoj edhe ditëve në vijim.