Aktivitetet e BDI-se për Ditën e Flamurit dhe shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë:

Ora 09:00, shprehje nderimi tek Qendra Përkujtimore “Nëna Shqiptare” në Zajaz të Kërçovës

11:00 Likovë – homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Sllupçan, vizita shkollave Faik Konica dhe Ismet Jashari, homazhe në Hotle

12:00 Haraçine – homazhe tek varrezat e dëshmorëve

13:00 Akademi Solemne ne Shkup Aleksandar Palas nën përkujdesjen e Kryetarit Ahmeti

14:00 Saraj, shprehje nderimi para bustit të Isa Boletinit në shesbin e Flamurit

15:00 Tetovë – homazhe tek varrezat e dëshmoreve, ndarje mirënjohësh për veprimtar kombëtar

17:00 Gradec, shprehje nderimi para bustit të Mehmet Pashë Derallës