Aktorët serialit më të ndjekur turk përshëndesin Shqiptarët shqip dhe me shqiponjen dykrenare (Foto/Video)

Shqiptari nga maqedonia Emin Muca i cili ka arritur të takojë aktoret turk të serialit “Beni Affet” një ndër serialet më të ndjekur turk si në Shqipëri, Maqedoni apo Kosovë.

Emin Muca Eskluzivishte ka nisur për Shqipëriaime, foto bashkangjitur me video të cilat do ti shihni më poshtë .

Në video shihet qartë se aktorët e këtij seriali i duan shqiptaret pasi ata përshëndesin dhe në gjuhën shqipe , po ashtu dhe duke bërë shqiponjën dykrenare.

Ju ftojmë të ndiqni me foto dhe video të gjitha materialet e sjellura :