Aktori Blerim Gjoci regjisor, pruducent dhe Skenarist ne shkollen me te mire ne bote

Aktori i njohu shqiptar Blerim Gjoci ka perfunduar studimet ne Los Angjelos ne Holivood, ne shkollen me te mire boterore. Ne statusin e tij ne facebook ai ka shkruar:Today was my last day as a student! I am finally a graduate of USC school of Cinematic Arts-MFA program! Three years of training with the best from the best, ends today! USC friends and Alumni, lets make the great things we are expected to! Fight on!
Miq,
Sot perfundoi shkollimi im tre vjecare ne shkollen me te mire ne bote te filmit! Titulli Master of Fine Arts me note mesatare 10 ne tre tituj te fituar; Regjisore, Producent dhe Skenarist! Tri vite intensive pa humbur asnje provim! Vetem gjashte nga gjenerata ime arritem ta perfundojme per tri vite! Per te gjith ju dashamire, na presin kohera shume interesante ne fushen e kinematografise!
Poashtu mora lajmin se shteti Amerikan me shperblu me Green Card te perjetshme per aftesi te jashtezakonshme ne fushen e kinematografise! Gezuar Festat dhe shihemi ne tepihun e kuq! Gezuar!