Aktori Bruce Willis vjen ne Shkup

 

Aktori i njohur i Holivudit Bruce Willis ka gjasa te vije ne Shkup,  jo si aktore por si muzikant, kete lajme e bene te ditur agjencioni i cili ndermjeteson per ardhjen e Bruce Willis ne Shkup. Aktori me fame boterore duhet  te mare pjese ne nje manifestim ne Shkup, percjell Antpress.

Jemi duke biseduar per ardhjen e tij, ai per momentin eshte ne nje turne me bendin e tij dhe i bije shume mire saksafonit, ndersa me muzike eshte mare  para se te merej me aktrim,. Bisedimet jane ne vazhdim theksojne nga agjencioni “3 gonga”/Antpress