Aktori i njohur shqiptar në teatrin e Manhatan në New York

img_1208Mbrëmë në Teatrin e Mahnatan në Nju Jork, u shfaq komedia “For porn and Pizza” në të cilën shfaqe mori pjesë edhe aktori i njohur shqiptar Luan Bexheti. Luan Bexheti ka marrë pjesë në shumë shfaqe dhe filma të ndryshëm duke korrur sukses internacional. Ai vjen nga Tetova dhe vepron në SHBA. Antpress i dëshiron suksese në jetën dhe karierën e tij profesionale./Antpress