Aktori më i paguar i vitit

Revista prestigjoze “Forbes” ka shpallur për të dytin vit me radhë aktorin Johnny Depp si aktori më i paguar në Hollywood.

Filmi i fundit i Depp është Alice Through the Looking Glass.

George Clooney, Bradley Cooper dhe Channing Tatum janë gjithashtu listën e 10 personave të paguar.