Aktorja seksi sjell “Orgazmat” në teatër (Foto+Video)

Ajo është një nga aktoret me forma më bombastike.

Pasi ka bërë një shkëputje nga telenovelat, Norkys Batista, aktorja nga Venezuela vjen fuqishëm me një shfaqje teatrale.

Kjo shfaqje ka bërë zhurmë për shkak të skenave të forta dhe për vetë titullin që mban, “Ogazmat”.

Norkys Batista është një nga modelet dhe aktoret simbol për pamjen e saj, transmeton Express.

Jo më kot ajo ka marrë këtë pjesë teatrale, e cila është vënë në skenë në pjesën dërmuese të shteteve të Amerikës Latine.