Alarm i rremë për bombë në Kuvendin e Maqedonisë

Të hënën në mbrëmje, përmes një telefonate anonime në Ministrinë e punëve të brendshme u lajmërua vendosje e një bombe që do të ekspolonte në Kuvendin e Maqedonisë.

Një person i panjohur është paraqitur në ora 23 të natës në polici për të dhënë lajmin e rrejshëm. Megjithatë Njësitë për antiterror kanë reaguar menjëherë dhe kanë dalë në terren