Alarmohet SHBA, paralajmërohet terror nga ekstremistët, Al Qaeda po planifikon sulmin më të frikshëm

 

Televizioni Fox News ka dhënë një paralajmërim për terror në zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara.
Bëhet me dije se rreziku vjen nga Al Qaeda, thotë zyra e Sherbimit Sekret Amerikan.
Al Qaeda mund të jetë duke bërë një plan sulmesh në New York, Texas dhe Virginia për javën që vjen.
Sulmet janë planifikuar në prag të Ditës së zgjedhjeve Presidenciale në Shtetet e Bashkuara.