Aleanca per shqiptaret falenderon te gjithe

Aleanca për shqiptarët falënderon të gjithë ata të cilët kanë punuar çdo minutë e sekondë për të sensibilizuar qytetarët se është koha për të menduar Ndryshe.
Këtyre njerëzve të Anëtarësisë tonë, TANI dhe gjithmonë ju themi: jemi krenar për Ju!
Popullit shqiptar që Votoi për Aleancën i themi: Faleminderit për çdo votë dhe për çdo përpjekje për të votuar Ndryshe.
Mandatet e Aleancës do të jenë në shërbim të popullit dhe vetëm popullit shqiptar!