Aleanca për Shqiptarët hapi shtabin zgjedhor në Kërçovë

Pas konventës së mbërmshme në Gostivar, Aleanca për Shqiptarët, koalicioni i përbërë nga LR-PDSH-ja, RDK-ja dhe Partia Uniteti e ka vazhduar fushatën e saj zgjedhore, përcjell Telegrafi.

Kësaj radhe, Aleanca për Shqiptarët e vazhdoi fushatën në qytetin e Kërçovës, ku edhe e ka hapur shtabin zgjedhor për këtë qytet.

I pranishëm ishte edhe kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela. Fjalime mbajtën edhe Remzi Memedi dhe bartësi i listës për njësinë zgjedhore 5, Syrja Rushiti.