Aleanca per Shqiptaret mbajti tubim ne Kerçove

Kërçovarët a Aleancës për Shqiptarët me Dije dhe Guxim po e bejnë Kërçovën bastion të Aleancës për Shqiptarët dhe Ziadin Selës!