“Aleanca për shqiptarët”: Rezultate të kënaqshme

“Aleanca për shqiptarët” ka mbajtur një konferencë për shtyp me zëdhënësin e kësaj partie Arben Taravari i cili ka theksuar, se ka arritur rezultate shumë të mira, përkundër që kishim një luftë kundër nesh nga pozita dhe opozita që ishin si binom në këto zgjedhje.

“Kërçovë kemi fituar disa fshatra, në Dibër kemi rezultate shumë të mira pak më dobët se BDI, në Gostivar jem aty me BDI, analizojmë rezultatet në Tetovë, Shkup dhe Kumanovë,” tha Taravari, njofton “Zhurnal”.