Aleanca për Shqiptarët takim në f. Kranje (Prespë) si dhe ne Manastir

Aleanca për Shqiptarët ka mbajte takim në f. Kranje (Prespë) si dhe ne Manastir
Te pranishem ishin   kryetari LR-PDSH-së dr. Ziadin Sela, kryetari shtabit në zonën nr 5 z. Garip Kaba, bartësi për zonen nr 5 z. Syrija Rashidi, si dhe bartësi nr 2 z. Remzi Mehmedi