Aleanca per shqiptaret takim ne f.Reçan, lagjen Teqe, Reçice e vogel dhe Bregu i Diellit

Aleanca për Shqiptarët takoi banorët e f.Reçan të Gostivarit. Në këtë takim të pranishëm ishin kryetari i RDK-së Vesel Memedi, shefi i shtabit zgjedhor Arben Taravari dhe kandidatët për deputet të mundshëm në njësinë zgjedhore nr.6 !Gjithashtu Aleanca për Shqiptarët mbajti takim edhe  ne Lagja Teqe, Reçicë e Vogël dhe Bregu i Diellit ( Tetovë ).