Ali Ahmeti dhe Talat Xhaferi në varrimin e Hazbi Idrizit

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi marrin pjesë në varrimin e Hazbi Idrizit, kryetar i Komunës së Bogovinës.

Portali TetovaSot ju sjell pamje live nga varrimi i të ndjerit Hazbi Idrizit.