Ali Ahmeti: Do te inicoj takim edhe me Levizjen Besa dhe Pdsh

Ali Ahmeti pas takimit me lideret e partive te koalicionit Alenaca per shqiptaret eshte shprehur se do te inicoje edhe nje takim tjeter qe te jene prezent edhe perfaqesuesit e levizjes Besa dhe Pdsh.