Ali Ahmeti në Shkup:Forca jonë e madhe nuk ndalet as me gurë e as me shkrepa.

Sapo ka perfunduar konventa per promovimin e kandidatëve nga bashkimi demokratik per integrim.Ne fjalimin e tij kryetari i kesaj partie Ali Ahmeti theksoi“Ju jeni fronti i vetem i idealisteve të Çështjes kombëtare shqiptare. Rrugen nëpër të cilën kemi ecur kanë gjuajtur me gurë e thera, forcë e organizuar dhe e pregaditur. Të gjithë atyre qe kane shkrepur shkrepa per te parandaluar rrugen tone, u them se idealet tona djegin cdo there dhe se forca jonë e madhe nuk ndalet as me gurë e as me shkrepa.