Ali Ahmeti: Tani është koha jonë

Ali Ahmeti pas takimit me Komisionerin Han ka thene: Komisionieri Han është mik i joni dhe pikëpamjet e tia janë me vlerë dhe shumë të rëndësishme për mua.

Bisedova me të mbi situatën në vend gjërë e gjatë, hapur e sinqertë, dhe bashkarisht u dakorduam që më me rëndësi është që vendimi të jetë i duhur dhe i drejtë se sa i përshpejtuar dhe i gabuar.

Tani është koha jonë