“Alitalia” në grevë, 200 fluturime të anuluara

 

Kompania ajrore italiane “Alitalia”, vendosur nën tutelë për shkak të vështirësive të mëdha njoftoi anulimin e 200 fluturimeve vendase dhe ndërkombëtare për shkak të një greve nga një pjesë e personelit.