Almeda dhe Çënari tregojnë detajet e martesës

Almeda Abazi dhe aktori turk Tolgahan Sayışman i njohur me rolin e Çënarit, kanë vendosur që këtë vit ta kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë. Mediat turke kanë publikuar lajmin se çifti ka vendosur të martohen më datë 13 shkurt, datë kjo që përkon edhe me 25- vjetorin e bukuroshes shqiptare.

almeda_1449592961-9236048