Alpinistët e Kosovës që shkelën Everestin, kthehen në Prishtinë

 

Pas përfundimit të suksesshëm të Ekspeditës së Kosovës në Everest, alpinistët e Klubit Alpin Prishtina, Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula, do të kthehen në Kosovë.

Alpinistët arrin në Aeroportin e  Prishtinës, në ora 19:45.

Klubi Alpin Prishtina organizon transportin me autobusë për në Aeroport. Nisja bëhet nga parkingu përballë RTV 21, në orën 18:30.