Ambasada e Gjermanisë në Maqedoni kremtoi 26 vjetorin e bashkimit, prezent ishin personalite politike,intelektual shqiptar

Sot,Gjermania kremton 26 vjetorin e bashkimit. Me këtë rast, Ambasada e Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë, në krye me shkëlqesinë e saj, ambasadoren Althauser organizoi manifestim për nder të kësaj dite, ku patën nderin të jenë pjesmarrës shume figura të politikes shqiptare ne Maqedoni si dhe personalitete te njohura
Ishte rast i mirë për të qenë pjesë e diskutimeve politiko-diplomatike ku u potencua orientimi evropian i vendit dhe sfidave të ndryshme me karakter ndërkombëtar/antpressfb_img_1475525306849fb_img_1475525292937fb_img_1475525274405fb_img_1475525278064