Ambasadori i Hollandes vizitoi komunen e Tetoves

Sot Kryetarja e Komunës se Tetovës, znj. Teuta Arifi priti në takim Ambasadorin e Mbretërisë Holandeze, z. Wouter Plomp, me të cilin diskutuan mbi çështjet ekologjike në qytet, transportin, dhe të tjera e poashtu edhe mbi gjendjen e përgjithshme politike në vend