Ambasadori Walker takoi familjarët e Grupit të Kumanovës: Lagja e Trimave të hetohet si Reçaku!

Ambasadori William Walker i cili senzibilizoi botën për masakrën e Reçakut dhe shkaktoi intervenimin e NATO-s në Kosovë, sot është takuar me familjarët e disa prej pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës. Gjatë qëndrimit në Pejë, ambasadori Ëalker është takuar me familjarët e Val Zekajt, Genc Sefajt dhe Esat Kafexhollit. Ismail Zekaj, babai i Val Zekajt deklaroi për Gazetën Lajm se në këtë takim ambasadoro Ëalker ka kërkuar ndriçim të plotë të “tradhtisë” së Kumanovës. “Ambasadori Ëalker tha se rasti i Kumanovës duhet të ndriçohet njëjtë sikurse masakra e Reçakut. Ai ishte kategorik në qëndrimin se duhet patjetër të zbulohet se kush organizoi skenarin e Kumanovës dhe kush e bëri këtë tradhti”, deklaroi për Lajm, Ismajl Zekaj, babai i Val Zekajt. Ambasadori William Walker po qëndron në Kosovë në kuadër të shënimit të 18 vjetorit të Masakrës së Reçakut, masakër e cila tmerroi botën dhe solli deri te intervenimi i NATO-s kundër forcave serbe në Kumanovë.