Ambasadorja gjermane: Zgjedhjet ne Kosove të mbahen më 2018

Ambasadorja gjermane në Kosovë, Angelika Viets, ka thënë se zgjedhjet në Kosovë duhet të mbahen në vitin 2018, ashtu siç edhe janë të parapara në mënyrë të rregullt.

Viets, tha se nëse nuk mbahen zgjedhjet në 2018, Kosova do të ketë ngecje në të gjitha reformat në të gjitha fushat, njofton Klan Kosova.

Këto komente ambasadorja Angelika Viets, i bëri gjatë lansimit të projektit ‘’Forcimi i formulimit të politikave dhe hartimit të legjislacionit’’, projekt ky i cili përkrahet nga Bashkimi Europian dhe shteti i Gjermanisë.