Ambasadorja maqedonase në Serbi, pa fjalë për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO

Ambasadorja e Maqedonisë në Serbi, Vera Jovanovska nuk ka bërë asnjë koment mbi raportimet se vendi i saj mund ta mbështesë anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL.Disa media në Maqedoni kanë raportuar se një gjë e tillë mund të ndodh me rastin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës, shkruan Tanjug, transmeton Klan Kosova.Jovanovska ju është përgjigjur gazetarëve në këtë çështje duke se Maqedonia dhe Serbia janë miq tradicional dhe se prioritet i Maqedonisë është forcimi dhe përmirësimi i marrëdhënieve të të gjitha vendeve të rajonit dhe të gjithë fiqnjëve.