Amiri drejt komunës së Tearcës, dridhen këmbët e Isen Asanit

Gjatë ditës së sotme kandidati për kryetar komune nga radhët e Lëvizjes Besa Amir Elezi bashk me bartësin e listës Amet Imerin dhe kandidatët për këshill komunal do të organizojnë marsh.

Marshi do të fillojë ora 17:00 nga fshati Gllogjë nëpër fshatin Përshefcë dhe do të përfundojë në fshatin Tearcë.

Ky marsh bëhet me qëllim që të plasimit sa më të mirë të platformës dhe të njohjes sa më të mirë të problemeve të banorëve të këtyre fshatrave nga afër.