Analistet Politik: Qeveria e Maqedonise te jete me pjesmarjen e BDi-LR.Pdsh-Besa

 

Ne emisionin debativ ne Argument ishin te ftuar analistet politik te cilet biseduan rreth formimit te Qeverise se re. Te ftuar ne emision ishin: Jusuf Zendeli, Blerim Hyseni, Ilir Luma, Iska Sherifi

Me qeshtjen e formimit te Qeverise Ilir Luma u shpreh se pjesmares ne Qeveri duhet te jete BDI, Lr.Pdsh dhe Besa, sepse keta jane ata qe moren votat e shqiptareve dhe premtuan gjate fushates tash duhet me pergjegjegjesi te kryejne detyren e vet, me kuader profesional dhe program real, gjithashtu ai tha se Pdsh duhet qe dy deputet e saj te i ja jap LR-Pdsh.

Ndersa Blerim Hyseni theskoi se shqiptaret duhet te kene opozite dhe se Levizja Besa duhet te qendroje ne opozite..Antpress