Anita Latifi e dridh me mëngjes!

Anita Latifi prezantuese dhe menagjere ne Teatrin Shqipëtar Shkup ,ka reagura ndaj titujve bombastik qe portalet përdorin në pulikimet e tyre.

Ja dhe shkrimi i sajë në facebook:Miremengjes, pash nje Zot a ka mundesi me i heq prej perdorimit do tituj qe nencmojne rende intelegjencen e popullit. Ato te tipit “Filani e dridh…”, “Fisteku e ben per pese pare…”, “Godet….” Percillni be lajmin – a e dridhi, a goditi a per sa pare e beri vendos lexuesi se ka aq fiqir.
Miremengjes portale!