Anulohen disa fluturime në aeroportin e Shkupit

Në web faqen e aeroportit të Shkupit thuhet se për shkak të motit të ligë janë anuluar fluturimet prej dhe deri në Stamboll, ndërsa fluturimet tjera do të realizohen sipas orarit,

Ndërkaq përveç fluturimit nga Kopenhaga, i cili është shtyrë për një orë e 55 minuta, vonime dhe shtyrje tjera nuk janë vërjetur