Apple në mars ma katër modele iPad

Apple jo veç me iPhone, në mars ma katër modele iPad

Apple jo veç me iPhone, në mars ma katër modele iPad

Apple raportohet se në muajin mars do të publikojë katër modele të reja të iPad-ëve. 7.9, 8.5, 9.7 dhe 10.5 inch do të jenë performancat e iPad-ëve të ri.

Të njëjtit ishin paralajmëruar se do të publikoheshin në qershor por kompania ka arritur që ti bëjë gati për muajin mars.

Pajisjet thuhet se do të jenë shumë të hollë, por që çmimi i tyre do të jetë më i shtrenjti ndonjëherë.

Njëri nga ta do të jetë i dedikuar për femra pasi që do të ketë ngjyrë të kuqe./