Arianit Hoxha: BESA do ta mbështes Zaevin, por me kushte…

Arianit Hoxha i Lëvizjes BESA, në emisionin Click Plus në tv21 ka theksuar se nëse Zaevi e pranon platformën ne do ta mbështesim, por nuk do të hyjmë në qeveri.

“Nëse LSDM dhe Zoran Zaevi e pranon platformën shqiptare ne do ta votojmë qeverinë e re për t’ia siguru 61 deputetë, por për të hyjë në qeveri duhet të hapet çështja e ridifinimit”, theksoi Hoxha.

Ai tha se për të hyj Lëvizje BESA në qeveri duhet të plotësohen kushtet, Prokuroria Speciale Publike, redifinimi i Maqedonisë dhe marrëveshje transprente me afatizime.