Arianit Xhaferi:Miq, mos humbni kohë duke lexuar të pavërteta.

Pas lajmeve për mbylljen e Eco Guerillas, drejtuesi Arianit Xhaferi në profilin e tijë ne facebook

Miq, mos humbni kohë duke lexuar të pavërteta.
E vërteta është këtu, në profilin tim dhe në faqen e organizatës Eco Guerilla.
Mos e merrni shumë seriozisht TetovaSot dhe ZHURRËNALIN e DUI-t.
Pas jehonës së madhe që pati koncerti në deponinë e Tetovës, dhe duke pasur parasysh se edhe pak kohë ka mbetur deri më 31 Tetor – afati përfundimtar për vënien e filtrave të Jugohromit, jo rastësisht në këtë moment mercenarë të parapaguar dhe struktura të dyshimta tentojnë ta shantazhojnë dhe t’i parandalojnë aktivitetet e Eco Guerilla. Këto manovra tendencioze përkundrazi na bëjnë më të fortë.

https://www.facebook.com/arianit?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf