ARIFIKMETI Bëhet këngetarë, ja dhe videoklipi i parë i tijë.(VIDEO)

Te gjithe ju qe e perkrahet Arifhikmetin, te gjithe ju qe i dhate mundesine Arifhikmetit te jete pjese e jeteve tuaja u jam mirenjohes pafundesisht. Te gjithe juve ua kushtoj kete kenge (kenge e cila ka eshte e zhanrit komik, edhe rep edhe komedi  duke shpresuar ne perkrahjen tuaj te metutjeshme dhe duke shpresuar se do tu pelqeje. Ka shkruar Gjevdet Jashari ne profilin e tije ne facebook.