Arilena:Kete çmim i ja dedikoj Egit Dinit

Sa i përket këtij vlerësimi ajo ishte e nderuar dhe shumë falenderuese, por fakti se çmimin ia dedikoi mikut të saj tashmë të ndjerë, Ergi Dinit, bëri që të emociohen të pranishmit në sallë, shkruan lajmi.net

“Këtë çmim ia dedikoj në veçanti një ëngjëlli që nuk do ta prekë kurrë më këtë skenë magjike. Për ty Ergi”, ka thënë ajo